Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content

Herhaal medicatie

Voor het aanvragen van herhalingsrecepten kunt u gebruik maken van de herhaalreceptenlijn als u belt met de praktijk. Vanaf nu kunt u ook uw herhaalmedicatie bij Apotheek Hoog Lede in ons medisch centrum laten afleveren of thuis laten bezorgen. Dit zorgt voor optimale veiligheid, snelheid en gemak. U kunt dit direct aangeven bij het inspreken van de medicatie.

Inschrijven kan hier.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Inschrijven

Gezien de grote toestroom van nieuwe patiënten hebben we een wachtlijst in moeten stellen voor nieuwe patiënten, dit om de toestroom de komende maanden goed te kunnen verwerken.

Inschrijving voor Apotheek Hoog Lede in ons medisch centrum is per direct wel mogelijk. Inschrijven kan hier.

Via de onderstaande link kunt een inschrijfformulier voor de wachtlijst downloaden.

Inschrijfformulier Huisartspraktijk Verzijl

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Inschrijven Apotheek Hoog Lede

Vanaf nu kunt u ook uw (herhaal)medicatie bij Apotheek Hoog Lede in ons medisch centrum laten afleveren of thuis laten bezorgen. Dit zorgt voor optimale veiligheid, snelheid en gemak. U kunt dit direct aangeven bij het inspreken van de medicatie of doorgeven aan de assistente. Inschrijven kan hier.

Huisartspraktijk Verzijl Vlaardingen

Vertrek Ellen van Etten en uitbreiding spreekuren Danielle Koole

Na vele jaren samen te hebben gewerkt met Ellen van Etten, een van onze twee praktijkondersteuners, gaat Ellen een volgende stap maken in haar carriere en gaat zij de opleiding verpleegkundig specialist doen. Hierbij verlaat zij onze praktijk per 1 juni. We gaan haar natuurlijk ontzettend missen na alle vele jaren fijne samenwerking maar zijn ook ontzettend trots op haar dat zij deze volgende stap gaat maken!

Wij zijn erg blij dat Danielle Koole de spreekuren van Ellen gaat overnemen en daarbij dus meer dagen per week werkzaam zal zijn in onze praktijk!

Samenwerking huisarts Verzijl en huisarts Wilkens

Huisartsen Henk-Jan Verzijl en Merel Wilkens hebben, na een aantal jaren al samen te werken, besloten om hun samenwerking verder uit te breiden. Dit betekent dat het aantal spreekuren van dokter Wilkens nog meer is uitgebreid en zij op maandag, dinsdag, en donderdag aanwezig is.

Co-assistenten

Onze praktijk is een zogenaamde opleidingspraktijk in samenwerking met het Erasmus MC. Dit houdt in dat er regelmatig een student in opleiding tot arts (co-assistent), die in het laatste deel van de opleiding zit,  bij ons aanwezig is. Zij zien samen met de huisarts, of zelfstandig, patiënten en overleggen zo nodig met de huisarts.

 

Belangrijk bericht:

Zoals u wellicht in de media heeft kunnen vernemen is er een enorme druk ontstaan op de huisartsenzorg. In het land heeft dit zelfs al gezorgd voor het sluiten van huisartsenpraktijken door (ziekte)uitval en personeelsgebrek.

Helaas ondervinden wij hier ook veel hinder van.

Wij kunnen dan dan ook minder bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent.

Mocht u toch een afspraak willen maken dan is het op dit moment vaak niet mogelijk om meer dan 1 klacht per consult te bespreken. Veel patiënten hebben 'klachten opgespaard' in het laatste jaar. Echter kunnen wij dit nu niet allemaal in 1 (dubbel)consult inhalen. U dient daarom per klacht een aparte afspraak te maken. Dit kan dus betekenen dat u wat langer moet wachten om verschillende gezondheidszaken te bespreken, maar op deze manier kunnen de meest dringende klachten van een ieder wel op kortere termijn besproken worden.

Wij rekenen op uw begrip.

 

Apotheek Hoog Lede

U kunt nu ook terecht bij apotheek Hoog Lede in Medisch Centrum Hoog Lede. Optimale samenwerking tussen huisarts en apotheek in een pand zorgen voor veilige en snelle afgifte of thuisbezorging van uw medicijnen. Inschrijven kan hier.

 

Bloedprikken:

Bloedafname, zowel voor de huisarts als voor elk ander ziekenhuis of specialist, is mogelijk in Medisch Centrum Hoog Lede. Dit gaat echter wel op afspraak. Bel met de assistente om een afspraak in te plannen.

 

Uitgelicht

Openingstijden

Meer informatie

 • Tijdens afwezigheid ivm ziekte, vakantie en nascholingen van huisarts Verzijl zal de praktijk op weekdagen van 08.00u tot 17.00u worden waargenomen door huisartsenpraktijk Elshout en De Vos.

  Deze praktijk is bereikbaar voor (spoed)gevallen die niet kunnen wachten totdat de eigen praktijk weer open is. Verzocht wordt om herhaalrecepten via onze eigen praktijk voor of na de afwezigheid aan te vragen.

  Huisartsenpraktijk Elshout en De Vos
  Franctijntje de Kadtlaan 44d
  3136 LR Vlaardingen

  TEL: 010-4342150
  ​www.elshoutendevos.nl

 • Wanneer het niet mogelijk is zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek wordt afgelegd. In de huisartsenpraktijk zelf zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Dit verdient dus de voorkeur. Let op: Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het spreekuur te komen.

 • Voor spoedeisende medische klachten die niet tot volgende werkdag kunnen wachten, kunt u de Huisartsenpost Nieuwe Waterweg Noord bellen. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend werken de dienstdoende huisartsen uit de regio op de Huisartsenpost.

  Samen met de Spoedeisende Hulp van het Franciscus Vlietland Ziekenhuis en de dienstapotheek verzorgt Huisartsenpost NWN de acute zorg in de regio. Alle drie de organisaties zijn gevestigd op het Vlietlandplein bij het Franciscus Vlietland Ziekenhuis in Schiedam.

  Contact Huisartsenpost:

  Tel: 010 – 2493939
  https://www.huisartsenpost-nwn.nl/

  Huisartsenpost Nieuwe Waterweg Noord
  Vlietlandplein 2
  3118 JH Schiedam

  Openingstijden huisartsenpost:

  • Op werkdagen van 17:00 uur ’s avonds tot en met 08:00 uur ’s morgens.
  • Tijdens de weekenden en erkende feestdagen 24 uur per dag geopend

  Afspraken:

  Maak vooraf altijd eerst een afspraak. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

 • Kom op tijd voor uw afspraak en zeg afspraken van tevoren af.  Afspraken tussen 08.00-09.00u kunnen tot maximaal 24 uur van te voren worden geannuleerd, afspraken die gemaakt zijn op de dag zelf kunt u tot 1 uur tevoren annuleren. Bij het niet verschijnen zonder bericht of zonder tijdige annulering van uw afspraak, is het sinds 1 januari 2011 toegestaan de gederfde consulttijd bij u in rekening te brengen. Indien u zonder bericht niet op uw afspraak verschijnt kan u het ‘wegblijftarief’ in rekening worden gebracht.  In onze praktijk hanteren wij de volgende no show-kosten: Consult huisarts, POH of assistente: 25 euro, consult voor chirurgische ingreep, spirometrie, ECG, doppler onderzoek: 50 euro.

 • Indien u een klacht heeft over uw behandeling, de praktijk of een van de medewerkers kunt u contact opnemen met de huisarts Henk-Jan Verzijl (info@huisartspraktijkverzijl.nl, telefonisch, via het spreekuur of per post). Wij nemen uiterlijk binnen 7 dagen contact met u op ten einde een gesprek te plannen om deze klacht te bespreken en samen te zoeken naar een oplossing van uw klacht. Mocht u een klacht hebben over de huisarts en bent u er samen niet uitgekomen, dan kunt u zich wenden tot de SKGE (https://www.skge.nl/). Hier kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtenfunctionaris

 • U kunt de praktijk bellen tussen 14.00u en 16.00u voor uitslagen van uitgevoerde onderzoeken.

Medewerkers

Drs. Henk-Jan Verzijl
Huisarts

Aanwezig op woensdag t/m vrijdag

Drs. Merel Wilkens
Huisarts

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdagen

Drs. Barbara Pas
Huisarts
Danielle Koole
Praktijkondersteuner somatiek
Anne Poot - Spa
Doktersassistente
Monique Don
Doktersassistente
Thouraya El Hachioui
Doktersassistente
D. San
Doktersassistente
Gaya de Rouw
Praktijkondersteuner GGZ
Sanne Rijkee
Praktijkondersteuner GGZ

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent